BIM KONCEPT

Jedna smo od prvih kompanija u Srbiji koja je usvojila BIM standard u svom radu koji omogućava praćenje kompletnog investicionog ciklusa, brzo analiziranje različitih ideja, donošenje pravih odluka i projektnih rešenja u okviru ciklusa: planiranja, projektovanja, izvođenja, upravljanja i održavanja objekata.

MISIJA

Obezbediti klijentima najviši nivo kvalitetnih projektantskih usluga, koji prati kontinuirani rast i razvoj kompanije. Sticanje zadovoljnih korisnika u svim oblastima uključujući pravovremenost, pažnju na detalje i budžetska pitanja.

VIZIJA

Kvalitetno izvršavanje projekata, stalnim usavršavanjem zaposlenih, upotrebom savremenih tehnologija. Teži se proširenju obima poslovanja i postizanje liderstva u oblasti projektovanja i inženjeringa na teritoriji Republike Srbije i u regionu, u narednih pet godina.

O NAMA

Beoexpert Design je kompanija koja se konstantno trudi da usvaja nove tehnologije i načine rada u izradi tehničke dokumentacije, konsaltingu i upravljanju projektima. Zagovornik je ideje održivog razvoja i integralnog upravljanja i očuvanja životne sredine u oblasti građevinarstva.

Bavimo se izradom tehničke dokumentacije svih tipova i nivoa složenosti od studije, idejnih rešenja, projekata za građevinsku dozvolu, idejnih projekata, projekata za izvođenje, projekata opravdanosti.

Uspeh našeg poslovanja je timski rad. Kompaniju čini stručan tim koji se ponosi svojom radnom etikom, predanošću i sposobnošću da bude precizan u izvršenju svakog projekta.

Pristupamo izradi svakog projekta sa punom pažnjom na detalje, uz pružanje visokokvalitetnog rada, u saradnji sa mnogobrojnim stručnim licima i firmama iz oblasti građevinarstva i drugih delatnosti u Srbiji.

SOFTVERI

Close Menu